Hírlevél

IRATKOZZ FEL MOST A CRYSTALLINE BEAUTY HÍRLEVELÉRE! 

FEDEZD FEL A cristalline beauty HAVONTA MEGÚJULÓ TERMÉKVÁLASZTÉKÁT! A HÍRLEVÉL FELIRATKOZÓKAT ELSŐKÉNT TÁJÉKOZTATJUK LEGÚJABB TERMÉKEINKRŐL ÉS EXKLUZÍV AJÁNLATAINKRÓL.

Fogadjátok szeretettel téli hírlevelünket!


Téli körömtrend

Az ápolt kéz és a szépen formázott köröm éppen annyira fontos eleme az esztétikus megjelenésnek, mint a megfelelően összeállított öltözék, a gyönyörű smink és a stílusos frizura – és ahogy a hajviseletek és öltözködési irányzatok is változnak, úgy a körömápolás világában is mindig új trendekkel találkozhatunk. 
Az évszakváltások alkalmával ez a tendencia felerősödik, hiszen a divat is igyekszik a természet változásaihoz igazodni. A hideg beköszöntével a nyár élénk színeit a körömdíszítésénél is felváltják a sötétebb árnyalatok, a sötétszürke, a bordó, a barna, a padlizsán.

       

Idén télen a megszokott színeken kívül hódítani fognak még a kék és a zöld sötétebb árnyalatai is, valamint a nude és rózsaszín színek.
Az ünnepek közeledtével szinte kötelező lesz a krómhatás, vagy a csillogás.
Színekben tarol a klasszikus arany, az ezüst és a rose gold.

     

Annak pedig csak a képzelet szabhat határt, hogy a rendelkezésünkre álló palettával mit kezdünk, hiszen a 2017-es őszi-téli körömtrendek listája nem bánik szűkmarkúan az ötletekkel. Idén is nagy népszerűségnek örvendenek a csillámló fedőrétegek, a csíkok, a geometria formákkal kialakított minták, a tigris hatás és a más-más színűre festett körmök. Az abszolút trend a matt köröm kombinálása a fényessel és a csillogó kövekkel.

A tél nálunk is a csillogásról szól!
Decemberi akciónk keretében minden 7.900 Ft feletti vásárlásnál egy csodálatosan csillogó karkötőt adunk ajándékba!

Várunk Benneteket szeretettel a Crystalline Beauty Szigeten, a Soroksári Auchan üzletsorán!