Hírlevél

IRATKOZZ FEL MOST A CRYSTALLINE BEAUTY HÍRLEVELÉRE! 

FEDEZD FEL A cristalline beauty HAVONTA MEGÚJULÓ TERMÉKVÁLASZTÉKÁT! A HÍRLEVÉL FELIRATKOZÓKAT ELSŐKÉNT TÁJÉKOZTATJUK LEGÚJABB TERMÉKEINKRŐL ÉS EXKLUZÍV AJÁNLATAINKRÓL.

Fogadjátok szeretettel tavaszi hírlevelünket!


Jó hírünk van: 2018 sem lesz visszafogottabb – már ami a trendeket illeti.
Természetesen aki a klasszikus, letisztultabb öltözködés híve, annak sem kell világgá szaladnia,
hiszen színekben inkább a lágy, pasztell árnyalatok hódítanak idén.

        

Anyagok, és minták tekintetében idén is nagy inspirációforrást jelent a tervezők számára a '70-es-'80-as évek, így bőven válogathatunk majd válltömésekkel, puffos ujjakkal és rojtokkal ellátott ruhadarabok közül.
A mintákat nézve nemcsak a retro hatás lesz jelen, de a művészetek világa is: 2018-ban a feliratok és a túlméretezett márkajelzések helyét a már-már műalkotásokra hajazó minták veszik át,
de válogathatunk majd bőven kockás darabok közül is.

     

Sokunk örömére a sportruházat a hétköznapi, utcai megjelenésben még nagyobb szerepet kap és újra divatba jön a jó öreg sötét farmer.

Az év színe az ibolyalila, szóval az első tavaszi ruhadarabodat ebben a színben válaszd!
Ha egyébként is világos a bőröd, egy élénk színű rúzzsal tudod ellensúlyozni a levendula enyhén sápasztó hatását. Ütős kombó!

Trendszínek idén még  a hamvas zsálya és a barackhab színek is.

 Éveken keresztül a feltűnően díszített, erőteljesen mintás körmök voltak divatosak, most ez kicsit letisztulni látszik. Az idei körömtrendek visszafogottabbak és egyszerűbbek. Natúr árnyalatok, hangsúlyos körvonalak és erős kontraszt- ez jellemzi leginkább a 2018-as irányzatokat.

Várunk Benneteket az új tavaszi kollekcióval, csodás színekkel, anyagokkal, fejlesztésekkel.
Idén is folytatjuk hűségkártya akciónkat, valamit minden 7.900 Ft feletti vásárlásnál megajándékozunk Benneteket egy díszítő swarovski kristállyal vagy csillámporral.

Továbbra is megtaláltok minket a Crystalline Beauty Szigeten, a Soroksári Auchan Korzó üzletsorán!